Museus Andorra – l’antic Hotel Rosaleda. 15 i 16 de novembre.

Dies 15 i 16 de novembre es podrà visitar l’edifici de l’antic Hotel Rosaleda d’Encamp

View this post on Instagram

Els pròxims dies 15 i 16 de novembre es podrà visitar l'edifici de l'antic Hotel Rosaleda d'Encamp com a motiu del trasllat del Ministeri de Cultura del Govern d'Andorra a les seves dependències. Les portes obertes seran de 16 a 20 h el divendres i de 10 a 19 el dissabte. A més per amenitzar les vetllades la Fundació ONCA organitza tres actuacions que tindran lloc el divendres 15 de novembre a les 19 h, i dissabte 16 de novembre, a les 12 h i a les 18 h, al vestíbul del remodelat edifici. En cada sessió, el públic serà rebut al vestíbul per gaudir del concert i d'un refrigeri abans de continuar la visita. Cada actuació tindrà una durada d'entre 20 i 25 minuts. Les tres propostes musicals estaran protagonitzades per músics del país, com Àlex Arajol, Elias Porter, Sílvia Garcia i Mireia Planas, membres de l'ONCA, i professionals estretament vinculats a les activitats organitzades des de la Fundació ONCA, com Míriam Manubens i Efrem Roca. Els diferents programes han estat dissenyats amb música popular, propera i coneguda pel gran públic, amb l'objectiu de fer-lo gaudir i celebrar conjuntament, la inauguració d'un nou espai cultural al país, que esdevindrà, de ben segur, un nou referent del patrimoni de tots.

A post shared by Museus d'Andorra (@museusandorra) on

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.